Telefon

0788 623 982

Deschis:

00:00 - 00:00

E-Mail

camping.rotarii@gmail.com

CAZARE

Detalii Camping

Spatiu campare modern, dusuri cu apa calda nonstop, cuplare rulote la apa curenta si retea electrica. Zone de campare pentru corturi cu verdeata.

CHECK-IN 00 / 00

Camping cu rulota sau cu un cort, biciclete de inchiriat, trasee enduro pentru atv si motociclete, drumetii, le puteti gasi pe toate la doar 20 de minute de Sibiu.

Animale de Companie

Cazarea cu animale de companie

!Va invitam intr-un cadru natural deosebit, unde sa va reincarcati bateriile si sa profitati de o deconectare totala de zgomotul si agitatia oraselor. Camping cu rulota sau cu un cort,piscina pentru copii, biciclete de inchiriat, trasee enduro pentru atv si motociclete, drumetii, le puteti gasi pe toate la doar 20 de minute de Sibiu.

Campingul dispune de parcele de campare pentru corturi si rulote, iluminate si dotate cu prize de curent. Campingul este deservit de grupuri sanitare separate pe sexe, cu cabine de dus si apa calda permanenta.
Turistii au la dispozitie o bucatarie dotata cu plita pe gaz, cuptor, si gratar. Este disponibila apa curenta si o combina frigorifica.

Din zona Talmaciu pleaca majoritatea traseelor turistice montane pe culmile Fagarasului si Lotrului.
Mersul este cel mai bun exercitiu cardio pastrandu-si inima sanatoasa iar drumetiile iti asigura miscare din plin
Oricine poate merge în drumetie, exista libertatea de alege traseul în functie de conditia fizica a fiecaruia
Spatiu campare modern in Talmaciu la 20 de km de Sibiu.
Zone de campare pentru corturi cu verdeata.

FACILITATI

- Wi-Fi gratuit
-Spalatorie
- Bucatarie
- Inchiriere biciclete
- Gratar permis
- Coffe bar

Reguli

CAMPINGUL NOSTRU

Va invitam intr-un cadru natural deosebit, unde sa va reincarcati bateriile si sa profitati de o deconectare totala de zgomotul si agitatia oraselor. Camping cu rulota sau cu un cort,piscina pentru copii, biciclete de inchiriat, trasee enduro pentru atv si motociclete, drumetii, le puteti gasi pe toate la doar 20 de minute de Sibiu.

              

Imagini din campingul nostru

CONTACTEAZA-NE

TRIMITE